Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Kavalangue Zlinois
6 septembre 2007

Cette fois-ci, c'est la bonne !!!

Salut à tous !!

Ici Aurélie !!......Vous vous souvenez de moi?

La première rencontre a déjà eu lieu, mais malheureusement, peu de personnes étaient présentes....Hana, Véronika et moi-même vous attendons avec impatience pour le prochain café langue qui aura lieu :

Le JEUDI 13 SEPTEMBRE 2007 à partir DE 19H00 au bar "POTREFENA HUSA" (face au Macdonald's)

N'oubliez pas d'amener vos photos de vacances !!!

A très bientôt !                     

Naše první setkání minulou středu nebylo příliš početné, což bylo zajisté dáno i nepřízní počasí :-). Naštěstí nám déšť nesebral dobrou náladu a tak celý večer proběhl ve velmi příjemné a veselé atmosféře.

Těšíme se, že na dalším setkání uvítáme nejen loňské účastníky, ale i nové tváře! Pozvání platí i pro ty, kteří s francouzštinou právě začínají, nebo s ní dlouhodobě vedou lítý boj: rády Vám pomůžeme překonávat úskalí tohoto krásného jazyka!

Takže ve čtvrtek třináctého, v sedm večer, v Potrefené Huse!  A nezapomeňte přinést své fotografie z prázdnin! 

Aurélie, Hana et Veronika

PS: Informace pro nováčky: "Kavalangue" jsou přátelská setkávání, jejichž cílem je podporovat frankofonii ve Zlíně. Máte tedy jedinečnou možnost pohovořit si francouzsky, něco nového se naučit, nebo se dozvědět zajímavosti z frankofonních reálií. Platíte jen to, co si v průběhu setkání objednáte a zkonzumujete!   

 

 

Publicité
Publicité
Commentaires
J
Un petit commentaire en passant pour constater que les demoiselles se débrouillent très bien avec le blog! Super!!! <br /> En route pour de nouvelles aventures, en espérant que vous serez toujours aussi nombreux à venir aux rendez-vous que vous proposent ces filles de choc! <br /> Pour ma part, je passerai de temps en temps vous faire un coucou sur le blog (si vous le permettez bien sûr!)<br /> Jérôme
Kavalangue Zlinois
Publicité
Publicité